keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Ulrikan pitsimissivuosi kuvin osa 2/2

Kirjoitin aikaisemmin ensimmäisen osan upean Ulrikan vuodesta. Nyt vuosi alkaa olla lopuillaan, tämän vuoden finalistit on valittu ja julkaistu. Haikein mielin luovumme Ulrikasta hallitsevana pitsimissinä, mutta muuten emme tästä omasta pitsimissityttärestämme luovu. 
Nyt on kuitenkin aika muistella vielä Ulrikan missivuosi loppuun.
Kuva tässäkin ovat Hans Lehtisen ottamia, jos toisin ei mainita


Kauppakeskus Wännin synttärit

Kauppakeskus Wännin syntymäpäivät, fanikortteja on hyvä kirjoittaa vähän valmiiksikin 😊

Nordeassa oli Wännin synttäripäivänä kahvitus ja Ulrika jakoi makeisia ihmisille. Makeisten jakamisen yhteydessä oli helppoa samalla jutella ihmisten kanssa. Ja juttukumppaneita riitti. 😊Kaunis ja ystävällinen, aina iloinen pitsimissimme kiinnosti ihmisiä. Ulrika jakoi karkkeja, fanikortteja & nimmareita sekä jutteli ihmisten kanssa. Juttukavereissa oli lapsia, aikuisia ja vähän vanhempiakin ihmisiä. Itse koin tämän erityisen mukavaksi keikaksi. Ulrika kuten muutkin Pitsimissit ovat olleet monesti mukana Rauman kaupungin tai muiden yhteisteistyöyritysten tapahtumissa ja messuilla. Mutta Kauppakeskus Wänni ei ole varsinaisesti mukana kilpailussa kesällä, silti siellä ymmärrettiin käyttää Pitsimissiä kauppakeskuksen synttäreillä. Tätä toivoisin lisääkin tapahtuvan. 

Pitsimissi kruunaa Raumalla tilaisuuden kuin tilaisuuden.


Tonttujen Yö
Tonttujen yöhön valmistauduttiin Rauman oman Letti-iskän, Matti Airolan valoisilla leteillä - kirjaimellisesti 😎 Muutamana edellisenä vuonna valoja on puettu Pitsimissin nauhaan, mutta nyt päätimme käyttää hyväksi sitä että meillä on Raumalla taitava letittäjä joka on avoin uusillekin ideoille - ja ei kun valoja leittiin. 😍

Tonttujen yössä on kuva otettava Pitsimissistä Tarmo Thorstromin upean valopitsiteoksen kanssa. Tarmo on Matin lisäksi toinen raumalainen joka osaa nähdä perinteisiä asioita uusilla tavoilla. Tarmo on erityisen lahjakas näkemään vaihtoehtoja joissa voidaan käyttää pitsiä. Hän on ehdottomasti oikessa ajatellessaan että pitsiä voi olla ihan missä vaan!

Tonttujen yössä kierreltiin myös yhteistyökumppanien luona, kuvassa upeat Pitsikehykset jollaiset Ulrika sai voittaessaan palkinnoksi, kiitos Silmäoptikot ja Kraa Kraa

Joulupukki, Pitsimissi ja Tonttujen Yö - ne kuuluvat yhteen

Fanikortit ja nimmarit kuuluvat kohtaamisiin ihmisten kanssa

Kiitos Juhlapalvelu G&G, Ulrika pääsi tähän upeaan kyytiin taas

Matin tekemä hieno valoletti näkyi upeasti katukuvassa 😍

Rauman kaupunki järjesti tonttujen yön päätteeksi näyttävän ilotulituksen

Ikäihmisten puurojuhla
Rauman SPR järjesti Ikäihmisten puurojuhlan, jossa tunnelma oli jouluinen ja tarjolla oli puuroa, kahvia ja joulutorttua sekä mukavaa ohjelmaa. Ulrika oli mukana auttamassa. 
Oli hienoa olla mukana SPR:n tapahtumassa, he kun ovat koko Pitsimissiperinteen aloittaneet. Kiitos siitä!

MuotibrunssiSari tarkistaa vielä pitsikruunun sopivan paikan kampauksen keskelle

Ravintola Gotossa pidettiin Muotibrussi, jossa mukana Cameo Boutique, Silmäoptikot Palmu Oy, Kultasepänliike Helkelä Oy, Sarin Tukkapaja ja Laukkusalminen. 
Ulrika juonsi tilaisuuden muotinäytöksen.

Matkamessut
Ulrika ja kolme sulotarta = Neljä ihanaa naista 💕

Matkamessuilla Ulrika nypläsi ihan itse, ilman Tarmon valvovaa silmää ja yleisöllä riitti ihmettelemistä

Kuinka hyvin tunnet Rauman giälen?

Pitsimissikahvila - Ravintolapäivä 
Kaikkien pitsimissien nimet löytyvät tästä roll-upista, mitä useammin on ollut sama nimi, sitä isommalla se tästä löytyy. Ulrikakin löysi oman nimensä. 

Pitsimissikisa on vanha kilpailu, sitä on yhtäjaksoisesti järjestetty vuodesta 1978, tänä kesänä valitaan jo 40. pitsimissi!

Pitsimissileivos, suunnittelu ja valmistus Hanna Östman, Pitsimissi 2007

Pitsimissikahvilassa Ulrika jutteli asiakkaiden kanssa, mukavaa oli ja juttua riitti. Ulrikan kaunis kukkamekko oli ihanaa laskeutuvaa iholla hyvältä tuntuvaa kangasta. Sen löytää tietysti Cameo Boutiquesta - siellä on vaikka mitä ihanaa!

Ulrika ja Hellapuun Rauman 575 -juhlavuoden kunniaksi valmistama tunika. 
Näitä tunikoita saa tällä hetkellä mustan lisäksi vaaleanpunaisena. 
Syksymmällä värejä on tulossa lisää.

Tämän karikatyyrin piirsi ja Ulrikalle lahjoitti lahjakas piirtäjä Teuvo Salminen
Teuvo sanoi että vaikeinta on tehdä karikatyyri kauniista ihmisestä. 
Tämän teoksen tekeminen on siis ollut uskomattoman vaikeaa!

Milano ja tulevaisuus

Heti kahvilan päätyttyä, Ulrika lähti kohti kotia ja sieltä viime pakkaamisten ja asiakirjojen tarkistamisen jälkeen aamuyöstä Helsiki-Vantaalle. Häntä kutsui Milano. Kova ja tiukka mallimaailma, josta nyt olemme jo kuulleet mukavia, positiivisia uutisia. Keikkoja on ollut, eikä häntä ole lähetetty monen muun samaan aikaan saapuneen tavoin kotiin kesken oleskelun. Ulrika on fiksu ja kuvauksellinen nuori nainen, uskoimme alusta asti hänen pärjäävän. Syksyllä hän aloittaa lakiopinnot, joten hänen tulevaisuuteensa kuuluu myös vakavaa opiskelua ja kunnon ammatti. Fiksuna nuorena naisena hän tulee pärjäämään elämässään hyvin. Onneksi saamme olla siinä mukana tulevaisuudessakin. 💕

Olemme iloisia kun juuri Rauma on kotikaupunkimme, sillä on varmasti omat puutteensa, kuten kaikilla kaupungeilla, mutta Rauma on juuri sopivasti nykyajan ja vanhan perinteen yhdistamistä. Kaunis, perinteinen kaupunki, joka ei ole jämähtänyt paikalleen ja vaan menee koko ajan eteenpäin. Pitsimissi edustaa oman missivuotensa tätä kaupunkia. Meillä on ollut onni saada upeita, kauniita, herttaisia ja fiksuja Pitsimissejä. Ulrika on malliesimerkki juuri oikeanlaisesta Pitsimissistä.

Seuraavan kerran näemme Ulrikan, hänellä on varmasti paljon kerrottavaa Milanosta. Silloin uudet finalistit ovat jo Raumalla ja hän kruunaa seuraajansa - toivottavasti Ulrika ehtii jo silloin takaisin Suomeen! 
Ulrikan instagramista poimituissa kuvissa näemme, että kiireisen mallielämän lisäksi onneksi jää joskus aikaa olla auringossa parvekkeella tai ihailla kaunista luontoa.

Meillä on jo kova ikävä Ulrikaa, toivottavasti saamme hänet nähdä parin viikon kuluttua!


Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti