sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Aidosti raumalainen optikkoliike mukana elämän sykkeessä

Kuten monessa kaupungissa, Raumallakin on useampi optikkoliike. Monesti niistä suurin osa, elleivät kaikki, ovat jonkin kansallisen tai kansainvälisen ketjun liikkeitä. Liikkeitä, joissa yrityksen omistaja ei ole paikalla. Yrityksiä jotka eivät maksa sijaintipaikkakunnalleen veroja. Kuluttaja joka haluaisi tukea oman paikkakuntansa yrittäjiä on silloin pattitilanteessa, jolle ei voi mitään. Suuntaus optikkoliikkeissä on sama kuin monella muullakin alalla, ketjut valtaavat alaa.

Raumalla on tämän suhteen hyvä tilanne. Täältä löytyy yksi liike, joka on yksityinen, omistuksellisiin ketjuihin kuulumaton, veronsa Raumalle maksava, optikkojensa ammattitaitoa kiitettävästi ylläpitämä aidosti raumalainen optikkoliike.  Vain yksi, mutta sehän riittää. Sen liikkeen nimi on Silmäoptikot Palmu Oy ja sen löydät osoitteesta Kuninkaankatu 10. Sen lisäksi että se on aito raumalainen liike, se on myös hyvä sellainen: Silmäoptikoilla on laaja ja laadukas tuotevalikoima ja se huolehtii henkilökuntansa kouluttamisesta. 

Oheinen kuva kertoo paljon:
Andy Wolfin saman kehysmallin eri värit valittavanasi, Raumalla vain Silmäoptikoilta


Tiesitkö muuten että Optikoiden täydennyskoulutusvelvoitetta ohjaa ja valvoo alan Optometrian Eettinen Neuvosto? Täydennyskoulutusvelvoitteen minimivaatimus on 30 pistettä viiden vuoden aikana. (1 piste vastaa 45 min opintosuoritusta). 
Koulutuspisteet Suomessa toimivilta optikoilta voit tarkastaa osoitteessa: http://www.optometria.fi/koulutusrekisteri.html

Koska itse kouluttaudun omassa ammatissani säännöllisesti, kuvittelin että tietysti jokainen optikkoliike huolehtii optikkojensa kouluttautumisesta, tekeväthän he tärkeää työtä ihmisten näkemisen parissa. Mutta tutustuessani tähän koulutusrekisteriin tajusin, ettei se olekaan itsestään selvää. Vaikka optisen alan menetelmät ja laitteet kehittyvät kovaa vauhtia, kaikki eivät pidä ammattitaitoaan yllä. Kannattaa käydä tutustumassa rekisteriin ja miettiä sitten missä käy optikolla.
Kehyksistä ja auronkolaseista on mistä valita,
monet kehykset ovat niin makeita että olo on kuin karkkikaupassa.

Kun seuraavan kerran tarvitset optikon palveluja kannattaa käydä tutustumassa, Silmäoptikoilta saat kehykset, moni- ja yksiteholinssit, piilolinssit ja apuvälineet. Aurinko-, työ- ja harrastelasit. He palvelevat sinua näöntutkimuksessa, terveystutkimuksessa ja silmälasien määrityksessä. Itse tutkimuksessa olleena on kyllä sanottava, että tutkimus on perusteellinen ja laseista tuli kerralla hyvät, hyvin istuvat, minulle sopivat ja ennen kaikkea sellaiset. että niillä näen hyvin. Ne ovat niin hyvät, että joskus unohdan, että minulla on lasit päässäni.

Perjantaina Silmäoptikoilla vietettiin Andy Wolf -iltaa

Käsintehdyissä Andy Wolf -kehyksissä löytyy niin laaja valikoima,
ettei sitä heti usko todeksi, huumoriakaan ei ole unohdettu :) 

Andy Wolf on näyttävästi esillä heti sisääntulon lähellä

Valikoimissa on aurinkolaseja hillityistä rohkeampiin, oman fiiliksen mukaan :)

Silmäoptikoilla on ammattitaidon ylläpitämisen ja aidon raumalaisuuden lisäksi huima etumatka moneen muuhun optikkoliikkeeseen Raumalla: heidän valikoimansa on todellakin monipuolinen ja mahdollisuudet lähes rajattomat! Lisäksi tässä liikkeessä on hyvä meininki arkipäivisinkin ja upeat tilat Vanhan Rauman sydämessä. Eikä siinä vielä kaikki sanotaan tv-shopissa ja niin täytyy todeta itsekin, he järjestävät mukavia teemapäiviä ja tilaisuuksia, nyt oli vuorossa iltatilaisuus Andy Wolf -kehysten kanssa. Tarjolla oli suolaista, makeaa ja sopivasti juotavaa sekä oma tiskijukka musiikkia soittamassa. Yksinkertaisesti sanottuna siis hyvää fiilistä.
Kuivin suin ei tarvinnut iltaa viettää, syötävää löytyi joka makuun, juotavaa unohtamatta

Liikkeen hyvä fiilis oli aistittavissa heti kun sinne astui sisään

Oma tiskijukka huolehti mukavasta musiikista koko illan
Jokainen sai tullessaan avaimen.
Muutama avain sopi lukkoon, josta sai laadukkaat aurinkolasit itselleen.

Hauska idea oli palmujen bongaus, onnistuneiden kesken arvottiin palkinto.

Meillä oli tällä kertaa viikonloppuna ohjelmaa niin paljon että piti oikein järjestellä. Mielenkiintoisia tapahtumia oli osin päällekkän. Onneksi ehdimme käymään myös Silmäoptikoilla, tilaisuus oli kerrassaan viihdyttävä. Jos olit mukana, tiedät mistä puhun, jos taas et tällä kertaa päässyt mukaan, tule ihmeessä, kun he seuraavan kerran järjestävät jotain. 
Tässä yrityksessä tilaisuudet järjestetään samalla tavalla kuin he muutenkin toimivat: laadukkaasti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti